Tipy na hrejivé darčeky Dormeo

Tipy na hrejivé darčeky

V zime sa chceme všetci príjemne zohriať v pohodlí domova a užiť si pohodičku v teple. Prinášame vám skvelé tipy na hrejivé darčeky, ktorými môžete potešiť seba aj svojich blízkych. 


Posteľné obliečky ESSENTIALS

cena od 60 €

Príjemné posteľné obliečky ESSENTIALS vo viacerých farebných prevedeniach doladia každú spálňu.  

Môžete si vybrať zo šiestich farieb. Každá obliečka je navyše obojstranná - kým jedna strana je svetlejšia, druhá tmavšia. 

Obliečky sú mäkučké a pohodlné, vyrobené zo 100%-nej bavlny a majú saténovú povrchovú úpravu, ktorá im dodáva nádych luxusu. 

Detský hrejivý set Warm Hug

cena od 60 €

Máme pre vás perfektný nápad na vianočný darček pre vaše deti či vnúčence. Povedzte, čo je krajšie a príjemnejšie ako darovať skutočne hrejivé a mäkučké objatie - sadu Warm Hug pre deti?

Deťúrence budú v teple počas celého roka a navyše, set teplučkej deky a vankúša má úžasný dizajn. Každého chlapca či dievča zaručene poteší fosforeskujúce prevedenie!

Svietiacu deku vystavte počas dňa slnečnému svetlu, zatiahnite závesy, urobte tmu a užívajte si čaro hviezd. Set je k dispozícii v ružovej farbe pre dievčatá a v modrej pre chlapcov.

Bavlnená deka NATURE

cena od 35 €

Za oknami sa preháňa snežná búrka, vietor hvízda pomedzi okná, vonku je mrazivá zima a vám by sa k dobrému filmu a k miske horúceho maslového popcornu zišla teplučká deka? Tak s Dormeom ste na správnej adrese.

Bavlnená deka Nature je mäkučká a hrejivá, no odolná, trvácna a nenáročná na údržbu.

Je multifunkčná - môžete sa ňou prikryť na gauči, použiť ju ako prehoz na posteľ či ako podložku na hranie pre deti.

Deku dostanete v štyroch farbách a v troch veľkostiach. 

Párik náladových sov Hoo-Hoo Dormeo

cena od 25 €

Každú detskú tváričku rozžiari náladová sovička od Dormeo, ktorá sa stane tým najlepším kamarátom. 

Ide o skvelý darček 3 v 1, ktorý poslúži ako plyšová hračka, vankúš, ale i edukačná pomôcka pri učení abecedy či hodín.  

Vo vnútri sovy je navyše ukrytá i praktická, hebučká deka, ktorá zahreje aj počas chladných dní a nocí. 

NÁŠ TIP: Prečítajte si viac o náladových sovičkách Dormeo v našej podrobnej recenzii.

Hrejivý set Warm Hug

cena od 60 €

Nie je nič lepšie v chladných mesiacoch ako zababušiť sa a popíjať horúce vínko či čaj v pohodlí domova.

Najlepšie v objatí mäkučkej deky a vankúša hrejivého setu Dormeo. O váš komfort sa navyše postará huňaté vrecko na zohriatie nôh.

Bude aj výborným darčekom, pretože sada je previazaná sviatočnou mašľou s nápisom Domov je tam, kde je tvoje srdce - „Home is where the heart is“.  

Vybrať si môžete až zo šiestich rôznych farieb. Bude tak krásne ladiť s každým interiérom. 

Obojstranný matrac Dormeo

cena od 400 €

Určite nám dáte za pravdu, že spánok je nesmierne dôležitý. Pre naše zdravie, psychiku, regeneráciu. Jednoducho dobre a pohodlne sa vyspať je základ. Preto by ste nemali podceniť kvalitu matracu.

Dormeo.sk ponúka niekoľko rôznych typov, my sme pre vás vybrali hypoalergénny Matrac Dormeo iMemory Silver.

Vrstva pamäťovej peny všitá do poťahu matraca zmierňuje záťaž na tlakové body a a jej tri zóny zaručujú riadnu ergonomickú oporu pre krk a hlavu, driekovú a krížovú chrbticu a nohy.

Poskytuje pocit beztiaže a umožňuje spať v dokonalej harmónii bez prevracania a neustáleho hľadania správnej polohy.

Zimné ponožky Dormeo Náladové sovy

cena od 20 €

V zime by sme mali mať nohy v teple, pretože často prechladneme práve od nôh, a to tak ako my dospelí, tak aj naše ratolesti.

Zaobstarajte im preto zimné ponožky náladové sovy, ktoré v nich prebudia vianočného ducha. 

Ponožky majú protišmykovú spodnú časť, teda na podlahe sa bez papúč nešmýkajú. Vyrobené sú z pohodlného, mäkkého materiálu, ktorý príjemne zahreje.

Dostupné sú v troch veľkostiach, pre deti od 2 d 10 rokov. 

Z farieb si môžete zvoliť červenú alebo modrú. 

Detský overal Dormeo Náladové sovy

cena od 24 €

Z obľúbenej kolekcie náladových sovičiek pochádza aj ďalší náš tip na hrejivý darček od Dormeo - detský overal náladové sovy

Overal je vyrobený z jemného, na dotyk príjemného fleecu, ktorý skvele zahreje. 

V ponuke je v dvoch farbách - v sivo-žltej a v sivo-mätovej a v troch veľkostiach, vhodných pre deti od 4 do 9 rokov. 

9. Župan

Župan Dalia

cena od 50 €

Existuje úžasnejší pocit ako vkĺznuť po dlhej zimnej prechádzke, či korčuľovaní na ľade do horúceho kúpeľa? Ale keď je čas z neho vyliezť, chceme si predĺžiť mäkké hrejivé objatie.

Najlepšie tak urobíte týmto pohodlným županom DALIA, ktorý je vyrobený zo 100% prírodnej bavlny - odolnej, no jemnej zároveň. Zaručujeme vám, že vo vás ešte dlho zanechá pocit relaxu a zregenerovania.

Má opasok, s ktorým si župan prispôsobíte na mieru. Do dvoch predných vreciek si môžete odložiť každodenné maličkosti.

Je dostupný v dvoch farbách - sivej a púdrovej ružovej. Môžete tak byť s vaším partnerom či partnerkou dokonale zladení a užívať si domáce kúpele a spa.

Paplón Aloe Vera

cena od 65 €

Dožičte si ešte lepší a zdravší spánok. Už sme vám predstavili fantastický matrac, ktorého tvrdosť si na mieru nastavíte, ale veľmi dôležitý je aj paplón, s ktorým sa prikrývate.

Vynikajúcou voľbou je prikrývka s výťažkami z Aloe Vera, vďaka čomu je výnimočne hebká a mäkká. Aloe Vera má mnohé liečivé účinky, čo je o tejto rastline veľmi známe všade vo svete.

Prikrývka Dormeo Aloe Vera je vyplnená mikrovláknami Wellsleep®, ktoré zabezpečujú jej priedušnosť a hrejivosť. Je ľahká, za všetkým sú priedušné materiály a ich úžasná mäkkosť. 

Je výbornou alternatívou husaciemu páperiu, pretože na rozdiel od neho nevytvára priateľské prostredie pre roztoče a nebude tak prekážať ani alergikom.

O autorovi

Veronika Ivánová
 

Veronika vyštudovala masmediálnu komunikáciu a preto jej práca v novinách, či písanie článkov nie sú cudzie. Zbožňuje cestovanie a ako hovorí, minula by posledné peniaze na akýkoľvek výlet (a dobré jedlo). Rada športuje a zaujíma sa o módu, kozmetiku a lifestyle. Rada všetko dokumentuje a tak si jej fotky, videá a príspevky môžete pozrieť na jej Instagramovom profile alebo Facebooku.
Viac článkov od tohto autora

Pridajte komentár ku článku

avatar